PARTNEREINK

könyvelés

Könyvelés

Amikor azt a szót hallja a mai vállalkozók túnyomó többsége KÖNYVELÉS már sorolja is magában az átélt - olykor-olykor bírsággal is megfűszerezett - tapasztalatokat. Sok esetben a nem megfelelő kommunikáció okoz nézet eltérést a vállalkozó és a könyvelő között.

Tovább »


Bérszámfejtés

A bérszámfejtés és a munkaerő ügyviteli tevékenység kiszervezése a modern vállalatvezetés hatékony döntése. Az outsourching világszerte növekvő tendenciájára világít, hogy a kiszervezési döntést meghozó vállalatok jelentősen javítják pénzügyi hatékonyságukat és versenyképességüket. A bérszámfejtés, a munkaerő keresés, a könyvelés, a különböző IT szolgáltatások mind olyan területek melyek kiszervezésével jelentős költségmegtakarítás érhető el a cégek működése során.

Tovább »


Outsourcing

A vezetők idejét és energiáját sokszor a napi szintű, adminisztrációs problémák megoldása emészti fel, és kevés idő jut a cég jövője szempontjából kulcsfontosságú feladatokra. Az outsourcing lehetővé teszi, hogy vezetőként több időt és energiát tudjanak fordítani a konkrét profittermelést támogató funkciók,mint a termelés, az értékesítés, a logisztika, a termék és szolgáltatás fejlesztés.

Tovább »


Adótanácsadás

Tovább »


Ügyviteli, pénzügyi és adminisztrációs szolgáltatások

Az Exact Management Kft. igyekszik minden segítséget megadni Önnek és vállalkozásának, amely csökkenti a vállalkozásra nehezedő és egyre csak szaporodó terheket. A könyvelés mellett ezért, az Ön igényeihez igazodva, számos ügyviteli és egyéb szolgáltatást is nyújtunk.

Tovább »