PARTNEREINK

könyvelés

Céginformáció

Vállalkozásunk öt éve foglalkozik könyvelési tevékenységgel. Célcsoportunk elsősorban a kis- és középvállalkozások, de felkészültek vagyunk összetettebb, nagyvállalati megbízások ellátására is. A tevékenység ellátásában a cég tulajdonosa is aktív szerepet vállal, így az általunk elvégzett munka minősége folyamatosan biztosított. Üzleti filozófiánk szerint nem pusztán "könyvelünk", hanem egy olyan komplex szolgáltatást nyújtunk megbízóink számára, amely elősegíti az Ön vállakozásának gazdasági fejlődését. 

 

Felelősségbiztosítás

Az Exact Management Kft.rendelkezik a könyvelésre vonatkozó szakmai felelősségbiztosítással, amely megfelelő biztonságot nyújt partnereink számára.Exact "könyvelő" csapat

Cégünk a könyvelés és hozzá kapcsolódó tevékenységek végzését alkalmazott mérlegképes könyvelőkkel, és külsős jogi háttér segítségével oldja meg. Igény esetén biztosítani tudunk minden olyan szakértői részvételt, akik a vállalkozás problémáinak felszámolásában az Ön segítségére lehet, hiszen célunk, hogy megbízóink igényét gyorsan és megfelelő odafigyeléssel tudjuk teljesíteni.